Gevel reinigen

Laat uw gevel reinigen door Euro Gevelrenovatie! Een gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een huis of bedrijfspand. Daarom is het van belang dat deze er aantrekkelijk en representatief uitziet. Door weersomstandigheden raakt een gevel echter na verloop van tijd vervuild. Behalve dat dit niet mooi is, kan het ook de duurzaamheid van de gevel aantasten. Om dit te voorkomen staat Euro Gevelrenovatie altijd voor u klaar om uw gevel te reinigen.

Gevel reinigen
Wij doen dit onder andere met hogedrukreiniging en zandstralen. De aard van de vervuiling bepaalt welke techniek we toepassen. Ook maken we vaak een combinatie van verschillende methoden en technieken, omdat met name oude monumentale panden opgebouwd zijn vanuit een diversiteit aan materialen. Om de gevel zo zorgvuldig en veilig tereinigen is het dan zaak om de technieken te koppelen. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg met u.

Contactinformatie
Kijk rustig verder op deze website voor meer informatie over de diensten en contactgegevens van Euro Gevelrenovatie. U kunt ons bereiken via e-mailadres eurogevelrenovatie@hotmail.nl, telefoonnummer [telefoon] of op de Bachlaan 784 in Tilburg. Wij zien u graag tegemoet!

Comments are closed.