Reinigen gevel

Neem voor het reinigen van de gevel van uw huis of bedrijfspand contact op met Euro Gevelrenovatie. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het reinigen van gevels en voegen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Gevel reinigen
De gevel van uw huis of bedrijfspand kan in de loop van de tijd behoorlijk vervuild raken door luchtvervuiling en weersinvloeden. Behalve dat dit niet mooi en aantrekkelijk oogt, kan deze vervuiling ook daadwerkelijke schade toebrengen aan de gevel. Denkt u bijvoorbeeld aan barstende of schilferende stenen door vorstschade of slecht voegwerk. Om deze schade te voorkomen of te beperken is het reinigen van uw gevel noodzakelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Euro Gevelrenovatie helpt u met plezier bij de reiniging van uw gevel. Uw gevel reinigen wij naar uw wens met behulp van zandstralen, chemisch reinigen of onder de hoge druk van water. Op deze website kunt u meer lezen over de mogelijkheden. Ook kunt u een kijkje nemen in onze voordelige prijslijst. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen via het contactformulier!

Comments are closed.