Gevelbepleistering

Wanneer u kiest voor gevelbepleistering van uw bedrijfspand of woning, dan bent u bij Euro Gevelrenovatie op het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle zaken die met gevelrenovatie, gevelreiniging en gevelonderhoud te maken hebben.

Bescherming en karakter
Gevelbepleistering zorgt ervoor dat uw gevel beschermd is tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Euro Gevelrenovatie kan uw gevel door middel van gevelbepleistering verschillende karakters geven. Als u bijvoorbeeld een historisch pand heeft, dan bepleisteren wij uw buitengevel met prachtige schiftingen zodat de karakteristieken behouden worden. Bij een modern pand daarentegen kunnen wij uw gevel spachtelputzen, zodat uw gevel naar uw wensen wordt gestuukt. Daarbij kunt u altijd zelf de kleur en fijnheid van de stucstructuur aangeven.

Vrijblijvende offerte
U kunt op deze website gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Voor overige vragen kunt u een e-mail sturen naar eurogevelrenovatie@hotmail.nl of bellen naar [telefoon]. Wij zijn u graag van dienst!

Comments are closed.