Gevelrestauratie

Euro Gevelrenovatie heeft zich toegelegd op de gevelrestauratie van particuliere huizen en bedrijfspanden. Met behulp van gedreven vakmannen met jarenlange ervaring knappen wij uw gevel in een handomdraai op volgens de scherpste kwaliteitsrichtlijnen. En dat voor de laagste prijzen van heel Nederland!

Gevelrestauratie
Gevelrestauratie is van belang wanneer de gevel ernstige gebreken toont zoals scheuren of vochtdoorslag door slecht voegwerk of vorstschade. Er is dan geen andere oplossing dan de gevel grondig aan te pakken en te restaureren. Euro Gevelrenovatie voert de gevelrestauratie als volgt uit: allereerst verwijdering van oude voegen, vervolgens de gevel reinigingen volgens speciale technieken, daarna met behulp van één van onze voegtechnieken het nieuwe voegwerk toevoegen en tenslotte de gevel impregneren. De gevel zal nu weer de prachtige uitstraling van vroeger hebben!

Meer informatie
Op deze website kunt u meer informatie als ook de prijzen van een complete gevelrestauratie vinden. Ook kunt u hier geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Euro Gevelrenovatie is u graag van dienst!

Comments are closed.