Hydrofoberen

Hydrofoberen van een gebouw is het impregneren van metselwerk met als doel het gebouw waterafstotend te maken. Bouwmaterialen worden door water en vocht door de tijd heen aangetast. Dit kan leiden tot vorstschade, lekkage, warmteverlies, algen- en mosaangroei en andere onaangename beschadigingen. Euro Gevelrenovatie is de uitgelezen partner om uw gebouw te laten hydrofoberen!

Voordelen hydrofoberen
Door te hydrofoberen wordt wateropname door bouwmaterialen sterk verminderd of zelfs geheel tegengegaan. Optimalisatie van de warmte-isolatie van gebouwen vind plaats wat leidt tot energiebesparing. De vorstbestendigheid wordt verbeterd. Daarnaast verminderd hydrofobatie sterk de regenwateropname van mestelwerk waardoor micro-organismen geen kans meer hebben.

Contact
Laat nu uw gebouw hydrofoberen door Euro Gevelrenovatie! Voor de beste uitvoering van alle werkzaamheden die wij aanbieden, zijn we VCA gecertificeerd en hebben uitsluitend vakmensen in dienst. De werkzaamheden die wij verrichten worden standaard met een 10 jaar lange garantie opgeleverd. Voor alle voorwaarden en prijzen, kunt u verder kijken op deze website. Voor overige vragen kunt u bellen naar [telefoon] of vraag geheel vrijblijvend en zonder kosten een offerte aan.

 

Comments are closed.