Loodslabben

Bent u op zoek naar loodslabben? Euro Gevelrenovatie voorziet u snel en goedkoop van werkzaamheden die met loodslabben te maken hebben!

Loodslabben
Loodslabben zijn bladmetalen strips die zijn opgenomen in het metselwerk. Ze worden gebruikt om te voorkomen dat water tussen de voegen komt en schade veroorzaakt. Daarnaast worden ze vaak gebruikt bij overgangen van verschillende onderdelen van een gebouw, zoals van schoorsteen naar dak. Onze deskundigen hebben alle kennis in huis om u te helpen met het aanbrengen of renoveren van loodslabben op uw gebouw.

Euro Gevelrenovatie
Euro Gevelrenovatie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelrenovatie, gevelreiging en -onderhoud. In heel Nederland zijn wij de goedkoopste die de hoogste kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Om de beste service te kunnen geven, zijn wij VCA gecertificeerd en werken uitsluitend met vanmensen. Daarnaast geven wij standaard 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en betaalt u pas achteraf naar tevredenheid.

Voor de rest van onze voorwaarden en prijzen verwijzen wij u naar de rest van deze website. Voor een kosteloze en vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in. Specifieke informatie kunt u verkrijgen via ons telefoonnummer [telefoon]. Graag horen we van u!

Comments are closed.