Vochtwering

Euro Gevelrenovatie is naast gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelonderhoud tevens gespecialiseerd in vochtwering. Onze vakmannen voeren alle werkzaamheden uit die te maken hebben met vochtwering. Vochtwering is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van een degelijke muur waar u nog jaren plezier van wilt hebben. Muren van gebouwen zoals uw woonhuis, bedrijfspand of zelfs tunnels en kelders kunnen beschadigd raken door vocht dat makkelijk tussen de voegen in de muren sluipt. Het renoveren van beschadigingen zoals aangroei van schimmels en mos, vorstschade, afbladderend stucwerk en verf, en zelfs scheuren in het metselwerk zijn dan een kostbare en tijdrovende zaak.

Vochtwering als oplossing
Om al deze beschadigingen te voorkomen, kunnen de muren waterafstotend worden gemaakt. Euro Gevelrenovatie zorgt met speciale technieken en materialen voor een krachtige vochtwering. De beste oplossing om uw kostbare bezit te beschermen tegen vocht!

Informatie
Kijk rustig verder op onze website voor meer informatie over onze speciale voorwaarden en prijzen. Euro Gevelrenovatie staat voor u klaar met de beste kwaliteit, en wel als de goedkoopste in Nederland!

Comments are closed.