Gevel impregneren Eindhoven


Euro Gevelrenovatie is specialist op het gebied van gevel impregneren in Eindhoven voor uw bedrijfspand of (monumentale) woning. Met ruim vijfentwintig jaar kennis en ervaring werken wij met onze vakmensen vanuit Moergestel in de hele regio Eindhoven. Uw gevel impregneren is één van onze perfect uitgevoerde diensten. Daarnaast bieden wij renovatie metselwerk, reiniging van gevels en uithakken van oude voegen, graffiti verwijdering en zandstralen. Op al ons uitgevoerde werk leveren wij 10 jaar garantie! Door uw gevel in Eindhoven te impregneren hecht vuil en vocht minder goed, waardoor uw woning of bedrijfspand en er langere tijd beter uitziet. Als u toch bezig bent om uw gevel te beschermen, is het ook te overwegen uw pand beter te isoleren. Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor lokale subsidies. Via de volgende website kunt u zelf nagaan of er een lokale subsidie beschikbaar is voor gevelisolatie: www.energiesubsidiewijzer.nl.

Gevel impregneren Eindhoven

Gevel impregneren Eindhoven

Werkwijze gevel impregneren in Eindhoven

Euro Gevelrenovatie is een onderneming gespecialiseerd op alle gebieden van gevelrestauratie, gevelrenovatie, gevelonderhoud en gevel impregneren in Eindhoven. Door het impregneren of hydrofoberen van de muren wordt de gevel vochtwerend. Wij zorgen ervoor dat de poriën van de gevel zich vullen met impregnatiemiddel, waardoor voorkomen wordt dat de stabiliteit van de woning in het gedrang komt. Onze werkwijze:

  1. Beoordelen of de buitenmuren geïmpregneerd kunnen worden. Dit is afhankelijk van het gevelmateriaal en de afwerkingslaag.
  2. Grondige reiniging, waarbij materialen zoals baksteen, beton, kalkzandsteen, natuursteen en stucwerk direct kunnen worden behandeld.
  3. Herstellen oppervlak van de muur
  4. Impregneren met een juiste, ruime hoeveelheid impregneermiddel. De vloeibare film moet enige tijd in contact staan met de poreuze ondergrond.

Neem contact op met Euro Gevelrenovatie en wij reageren altijd snel! Dat is bijvoorbeeld nodig als u te maken krijgt met graffiti vandalisme. De minste beschadiging ontstaat, als graffiti binnen 24 uur wordt verwijderd.

Bekijk online all-in prijzen

Op de website vindt u voorbeeld indicatie prijzen om uw gevel te laten impregneren in Eindhoven. Alle opgegeven prijzen zijn inclusief materiaal, reiskosten en btw, want wij berekenen all-in prijzen. Vrijblijvende offerte gevel impregneren Eindhoven

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek dat kwaliteitsvol gevel impregneren niet duur hoeft te zijn! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of kijk gewoon even rond op onze website.

Neem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct