In Roosendaal gevel impregneren


Euro Gevelrenovatie is uw vakman voor de gevel impregneren in Roosendaal. Met vijfentwintig jaar ervaring kennen wij de materialen en de beste werkwijze. Onze VCA gecertificeerde vakmensen komen vanuit Moergestel in de hele regio Roosendaal. Uw gevel impregneren is één van onze diensten. Wij bieden eveneens renovatie metselwerk en schoorstenen, reiniging van gevels en uithakken van oude voegen, graffiti verwijdering en zandstralen. Op al ons uitgevoerde werk leveren wij 10 jaar garantie! Door uw gevel in Roosendaal te laten impregneren dringt vocht niet door in uw woning of bedrijfspand. Bovendien hecht vuil minder goed aan het oppervlak waardoor uw gevel er langere tijd beter uitziet. Klanten uit Roosendaal overwegen vaak om naast het impregneren van de gevel ook direct het pand te isoleren. Daarvoor zijn lokale subsidies beschikbaar. Via de volgende website kunt u dit zelf nagaan: www.energiesubsidiewijzer.nl.

Gevel impregneren Roosendaal

Gevel impregneren Roosendaal

Onze werkwijze gevel impregneren Roosendaal

Euro Gevelrenovatie is gespecialiseerd in het impregneren of hydrofroberen van de gevel. Door de poriën van de gevel te vullen met impregnatiemiddel, heeft vocht geen kans. Wij werken als volgt:

  1. Beoordelen of de buitenmuren geïmpregneerd kunnen worden
  2. Vakkundige reiniging
  3. Indien nodig het gelijk maken van het oppervlak
  4. Impregneren met een juiste, ruime hoeveelheid impregneermiddel

Neem contact op met Euro Gevelrenovatie en wij reageren altijd snel!

Bekijk online all-in prijzen

Op de website vindt u indicatie prijzen voor gevelonderhoud en –renovatie maar ook de kosten om uw gevel te laten impregneren in Roosendaal. Alle opgegeven prijzen zijn inclusief materiaal, reiskosten en btw, want wij berekenen all-in prijzen. Ook voor gevel bewerking in Roosendaal berekenen wij geen voorrijkosten. Vrijblijvende offerte gevel impregneren Roosendaal

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek dat kwaliteitsvol gevel impregneren niet duur hoeft te zijn! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of kijk gewoon even rond op onze website.

Neem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct