Gevel reinigen Breda


Euro Gevelrenovatie is een bedrijf uit Moergestel dat gespecialiseerd is in alle gevelwerken. Wij verzorgen restauratie, onderhoud, gevelrenovatie en gevel reinigen in Breda. Er zijn verschillende soorten reiniging voor milde aanslag zoals mos of klimop tot hardnekkig vuil met graffiti. Om uw gevel te reinigen in Breda bieden wij de volgende soorten reiniging:

  • Stoomreiniging; met verwarmd water tot 100 graden en een hogedrukspuit
  • Chemische reiniging; met chemische middelen voor verwijderen verf en roet
  • Zandstralen; zware vervuiling zoals graffiti met water en mild straalmiddel

Nadat wij uw gevel hebben mogen reinigen in Breda is het verstandig uw gevel te laten impregneren om beschadiging te voorkomen. Door de poriën van de gevel te vullen met een professioneel impregnatiemiddel, hebben vocht en water geen kans.

Gevel reinigen Breda met gevelbehandelplan

Indien u besluit de vervuilde gevel van uw woning of bedrijfspand in Breda te laten reinigen, dan is het verstandig om Euro Gevelrenovatie te laten werken volgens het gevelbehandelplan. Wij volgen de volgende stappen:

  1. Bepalen van de vervuiling
  2. Bepalen van de ondergrond
  3. Bepalen van de reinigingsmethode
  4. Bepalen van de herstelmethode
  5. Bepalen van de beschermingsmethode

Euro Gevelrenovatie bekijkt naast gevelreiniging en gevelherstel ook naar de oorzaken van de vervuiling. Zo kan een vervuilende fabriek of snelweg in de buurt voor extreem veel vervuiling zorgen en ook het soort bouwmateriaal is van invloed op de hechting van het vuil. Bij graffiti is het bijvoorbeeld belangrijk om binnen 24 uur de verf te verwijderen: (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gevelreiniging).

Gevel reinigen Breda

Gevel reinigen Breda

Vrijblijvende offerte gevel reinigen Breda

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek dat kwaliteitsvolle gevelreiniging niet duur hoeft te zijn! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of kijk gewoon even rond op onze website.

Neem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct