Gevelreiniging in Diessen


Zijn de stenen van uw woning of bedrijfspand grauw en grijs geworden? Euro Gevelrenovatie biedt met 25 jaar ervaring in gevelreiniging en -onderhoud de uitkomst. In een handomdraai brengen we de oorspronkelijke kleur van uw gevel weer tot leven.

Gevel reinigen Diessen

Gevel reinigen Diessen

Waarom uw gevel laten reinigen in Diessen?

Of het nu uw woning of bedrijfspand betreft, een frisse, schone gevel zorgt altijd voor een goede eerste indruk. Wanneer het om uw bedrijfspand gaat is een schone gevel essentieel om uw klanten te ontvangen. Maar ook de gevel van uw huis laten reinigen is aan te raden. Hiermee onderhoudt en verduurzaamt u de woning, wat bovendien ook een gunstig effect heeft wanneer u uw huis besluit te verkopen.

Gevelreiniging bij verschillende soorten vervuiling

Misschien denkt u bij reiniging aan de grijze, grauwe waas die over uw ooit zo mooie gevel ligt. Aan welke soorten vervuiling kunt u nog meer denken bij gevelreiniging in Diessen?

  1. Mos en algen
  2. Roetaanslag
  3. Graffiti en andere verfresten
  4. Achtergebleven resten na verwijdering van een klimop
  5. Overig mild en hardnekkig vuil

Hoe gaan we met gevelreiniging te werk?

Er zijn verschillende manieren om uw pand te reinigen. Welke wijze we toepassen in geheel afhankelijk van de soort en mate van vervuiling, maar ook het materiaal en het oppervlak van uw gevel zijn hiervoor bepalend. Zo kunt u uw gevel laten reinigen door middel van stoom, hogedruk of op chemische wijze. Daarnaast is zandstralen een mogelijkheid die we aanbieden. Wilt u langer plezier hebben van uw prachtige schone, frisse gevel? Dan kunt u uw gevel laten impregneren.

Wilt u meer weten?

Wat zijn de mogelijkheden en de kosten van gevelreiniging in Diessen? Vul het offerteformulier in en we doen u geheel vrijblijvend een passend en scherp aanbod.

  • Contactgegevens

  • Indien van toepassing
  • Werkzaamheden

  • Voeg eventueel foto’s van het project toeNeem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct