Uw gevel laten zandstralen in Eindhoven


Uw gevel laten zandstralen is een uitstekende optie wanneer uw gevel of buitenmuur zodanig vervuild is dat een standaard reiniging niet voldoende resultaat oplevert. Hierbij kunt u denken aan hardnekkige vervuiling zoals verfresten, graffiti of roetaanslag.

Gevel laten zandstralen Eindhoven

Gevel laten zandstralen Eindhoven

Wat is zandstralen precies?

Wanneer we bij u in Eindhoven langskomen voor het zandstralen van uw buitenmuur, gebruiken we apparatuur waarmee we onder druk fijn mineraalzand tegen uw gevel aanblazen. Op deze manier slijten we een heel dun laagje van de stenen muur af, een subtiele maar krachtige methode om vuil volledig te verwijderen. Voor lichte vervuiling zoals mos of algen adviseren we om andere reinigingsmethoden toe te passen.

Is het altijd mogelijk om uw buitenmuur te zandstralen in Eindhoven?

Zandstralen is niet altijd nodig, maar ook niet altijd mogelijk. Wanneer het soort steen waar uw buitenmuur van gemaakt is te zacht is, dan is zandstralen geen optie. Het beschadigt uw muur dan juist. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies.

Onderhoud en het voorkomen van vuilophoping

Zodra we uw muur hebben behandeld ziet deze er weer als nieuw uit, fris en schoon. U wilt hem natuurlijk zo lang mogelijk in deze staat houden. In dat geval kunnen we de buitenmuur of gevel impregneren. Dit maakt reiniging gemakkelijker, waardoor hardnekkige methoden niet meer nodig zijn en uw gevel dus langer mooi en sterk blijft.

U gevel laten zandstralen in Eindhoven of zelf doen?

Bij Euro Gevelrenovaties adviseren we om uw gevel te laten zandstralen. Logisch denkt u misschien, want het is de dienst die wij aanbieden. Maar onze ervaring is dat professioneel materiaal en ervaring essentieel zijn voor een optimaal resultaat en het voorkomen van beschadigingen aan uw buitenmuur. Wilt u weten wat het kost om uw buitenmuur te laten zandstralen in Eindhoven en omgeving? Vul hieronder het offerteformulier in en we voorzien u snel van een scherp aanbod.

  • Contactgegevens

  • Indien van toepassing
  • Werkzaamheden

  • Voeg eventueel foto’s van het project toeNeem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct