Gevel reinigen Den Bosch


Euro Gevelrenovatie in Moergestel bij Den Bosch verzorgt gevelreiniging aan (monumentale) panden, scholen, woningen en zakelijk onroerend goed. Wij streven naar duurzame kwaliteit, hanteren voordelige all-in prijzen en geven 10 jaar garantie. U betaalt slechts 10% aanbetaling en de rest pas bij aflevering. De gevelreiniging in Den Bosch moet naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, want bij ons is de klant koning. Daarom breidt onze klantenkring zich zo sterk uit! Onze medewerkers werken aan uw gebouw in Den Bosch bij gevelreiniging volgens de laatste VCA veiligheidsnormen. Op onze website vindt u foto’s van projecten in Den Bosch.

Gevelreiniging in Den Bosch én andere gevelwerken

Euro Gevelrenovatie is een bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in alle gevelwerken: restauratie, onderhoud, gevelrenovatie en gevelreiniging in Den Bosch is voor ons dagelijks vakwerk. Zo worden wij zeer regelmatig gevraagd voor het verwijderen van graffiti in Den Bosch. Wij komen kijken welke verf werd gebruikt, bepalen de ondergrond en de reinigingsmethode. Als wij binnen 24 uur de graffiti kunnen verwijderen, ontstaat de minste schade aan de ondergrond. (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gevelreiniging) Snelle actie is vereist bij het constateren van graffiti!

 

Bekijk online all-in prijzen

Op de website vindt u indicatie prijzen voor gevelonderhoud en –renovatie maar ook de kosten om uw gevel te laten reinigen in Den Bosch. Alle opgegeven prijzen zijn inclusief materiaal, reiskosten en btw, want wij berekenen all-in prijzen. Ook voor gevel reiniging in Den Bosch berekenen wij geen voorrijkosten.

Vrijblijvende offerte gevel reinigen Den Bosch

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek dat kwaliteitsvolle gevelreiniging niet duur hoeft te zijn! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of kijk gewoon even rond op onze website.

Neem contact met ons op

Verstuur ons een mail, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren

Bel ons direct